Tømrer

Tømrer i København byggede ny udestue

Efter at vi var på ferie i Spanien og kom tilbage til mørke og meget kolde Danmark har vi drømt om at få bygget en udestue som vi kunne benytte hele året rundt. Nu er det endelig lykkedes at få den bygget af en billig tømrer.

De første mange tilbud vi selv indhentede var sindssyge dyrere. Så vi havde umiddelbart glemt alt om at få bygget den nye udestue som vi så gerne ville have. Men så fik vi et godt tip af en arbejdskollega som fortalte om en tømrer formidling side hvor man kunne få tilbud fra flere forskellige tømrermester på en gang ganske gratis!

Vi tænkte at der var alt og vinde og enten at tabe i og med at det var gratis at indhente tilbuddene og alle tilbuddene var helt uforpligtende. Så vi kom altså ikke til at betale for noget med mindre at vi sagde ja til et af de tilbud som vi fik tilbudt. Vi havde ikke forventede at finde et billig tømrerfirma til vores tømreropgave. Men lige pludselig var der et super godt tilbud som vi ikke kunne sige nej til. Nu sidder vi og nyder vores nye udestue mens det er møg koldt udenfor her i Danmark.