TV Guide

Tv guide løser planlægningen

I forhold til for år tilbage hvor der kun var 2-3 tv-kanaler at vælge i mellem findes i dag et utal af forskellige tv-kanaler at vælge i mellem. Der er eksempelvis tv-kanaler der viser film eller tv-serier døgnet rundt. Der findes også tv-kanaler der sender alle former for sport døgnet rundt.

En online tv guide er vejen frem!

Alt i alt har der aldrig været så meget forskelligt underholdning at vælge i mellem i TV som det er tilfældet i dag. Heldigvis kan du nemt holde styr på det hele med denne online TV Guide fra tvtvtv.dk hvor du nemt og hurtigt kan se hvad der kommer af forskellige tv-programmer i løbet af dagen og aften. Du kan læse nærmere om alle tv-udsendelserne og blive klogere på om det er noget du har lyst til at se.

Få mere ud af din online tv guide

Den online TV oversigt byder også på en masse spændende og sjove artikler om alt mellem himmel og jord. Vi skriver blandt andet om hvad de danske og udenlandske skuespiller render rundt og laver når de ikke ind spiller film og tv-serier. Du kan også læse artikler om hvad andre kendte mennesker som ikke arbejder i film og TV branchen render rundt og laver.

TV-pakker og streaming af film og tv-serier

Der findes i dag mange forskellige TV-pakker at vælge imellem og det bliver hurtigt noget af en jungle at finde rundt i mellem dem. Derfor vil vi forsøge at guide dig igennem de mange forskellige TV-pakker der er på marked så du har nemmere ved at vælge den TV-pakke der passer til dit behov. Det samme gælder når det kommer til streamingtjenester. Langt de fleste kender til Netflix. Men der findes en hel del andre meget spændende streamingtjenester som du burde kende til. Vi skriver om dem alle sammen så du også kan blive klogere på dem.

Har du selv nogle gode idéer?

Har du selv nogle gode forslag til hvad vi skal skrive om her på bloggen er du meget velkommen til at skrive til og fortælle nærmere. Det skal være indenfor film, tv-serier, streaming m.m.